Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Ahli Manufaktur

The Kingtai nyaéta produsén karajinan logam well-dihormat dipikawanoh.Éta ogé anggota Sean Hannity Lapel pin Komunitas.Pikeun komitmen unwavering -na pikeun kualitas unggul tur karajinan, sarta layanan palanggan luar biasa.Nu geus ngayakeun leuwih ti 20 taun rupa pangalaman produksi karajinan.Kingtai gaduh grup desain sareng tim bisnis anu saé.Saprak mimitina, lisensi jeung patén-patén anu geus dimeunangkeun ku urang leuwih ti 30 lembar, sababaraha diantarana nyaéta Disney, Wal-Mart, Haryy Potter, Universal Studio, SGS, FDA, jeung ISO9001.

Kami nawiskeun ka konsumén barang-barang kualitas luhur kalayan harga anu lumayan, anu kami tiasa laksanakeun kusabab skala ékonomi anu kami angkat ku produksi masal sareng efisiensi ekstrim.Urang ngajaga hiji catetan lagu unbeatable pikeun pangiriman on-waktu, sarta ngarti deadlines customer.Kami sok resep ngajalin hubungan jangka panjang sareng para nasabah, sareng sering mendakan anu sami sareng konsistén balik pikeun nempatkeun pesenan ka hareup.Kalawan hormat ka bisnis-ka-bisnis relations.We terbuka pikeun partnerships atawa jadi bagian hargana tina ranté suplai Anjeun, jadi ngarasa Luncat ngahubungan kami ngeunaan .

Produk Diulas

  • Medali

    Medali

    KELEBIHAN KAMI: Pabrikan medali ngadasarkeun Medali sareng kotak bungkusan dina desain anjeun nyalira.Urang...

  • Gantungan konci

    Gantungan konci

    Naha anjeun milarian mésér Gantungan Kunci khusus?Kami gaduh pilihan anu luar biasa, konci pribadi kami ...

  • Pin Lapel

    Pin Lapel

    Panggunaan Pangalusna Pin lapel 2D pisan serbaguna sareng tiasa dianggo dina sababaraha waktos!Paké ...

  • Gantungan konci PVC

    Gantungan konci PVC

    KELEBIHAN KAMI: Pabrik PVC ngadasarkeun kana gantungan konci PVC sareng kotak bungkusan dina desain anjeun nyalira.

  • Klip Topi

    Klip Topi

    Kustomisasi produksi, jaminan kualitas, jasa Integritas Lingkup aplikasi: Perusahaan...

  • patung 3D

    patung 3D

    KELEBIHAN KAMI: Pabrikan medali dumasar kana patung 3D sareng kotak bungkusan dina desain anjeun nyalira ...

  • Pembuka Botol

    Pembuka Botol

    Pembuka botol anu mangpaat urang ngadamel nikmat pésta anu saé sareng hadiah promosi.Botol Homedals dibuka...

Kakuatan urang

Kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman dina seni logam jeung karajinan produk manufaktur, urang boga layanan hiji-eureun lengkep, ti desain nepi ka produk rengse, ku kituna anjeun bisa beristirahat assured.

  • Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Saprak mimitina,Lisensi sareng patén-patén anu kami kéngingkeun langkung ti 30 lembar, sababaraha diantarana nyaéta Disney, Wal-Mart, Harry potter, Universal Studio, SGS, FDA sareng ISO9001.Saprak mimitina,Lisensi sareng patén-patén anu kami kéngingkeun langkung ti 30 lembar, sababaraha diantarana nyaéta Disney, Wal-Mart, Harry potter, Universal Studio, SGS, FDA sareng ISO9001.

    Sertipikat

    Saprak mimitina,Lisensi sareng patén-patén anu kami kéngingkeun langkung ti 30 lembar, sababaraha diantarana nyaéta Disney, Wal-Mart, Harry potter, Universal Studio, SGS, FDA sareng ISO9001.

  • Perusahaan terbatas produk karajinan Kingtai, anu ngagaduhan langkung ti 20 taun pangalaman produksi karajinan, integrasi lengkep industri sareng perusahaan dagang, sahingga urang gaduh grup desain dewasa sareng tim bisnis.Perusahaan terbatas produk karajinan Kingtai, anu ngagaduhan langkung ti 20 taun pangalaman produksi karajinan, integrasi lengkep industri sareng perusahaan dagang, sahingga urang gaduh grup desain dewasa sareng tim bisnis.

    Produsén

    Perusahaan terbatas produk karajinan Kingtai, anu ngagaduhan langkung ti 20 taun pangalaman produksi karajinan, integrasi lengkep industri sareng perusahaan dagang, sahingga urang gaduh grup desain dewasa sareng tim bisnis.

Bérita paling énggal

  • Kumaha Custom Screen Printed Pins ti Kami

    Di dunya ayeuna, pin anu dicitak layar khusus parantos janten cara anu populer pikeun nunjukkeun merek, ngamajukeun acara, atanapi ngan saukur nganyatakeun kapribadian hiji jalma.Di perusahaan kami, kami nawiskeun jasa pin dicitak layar khusus kualitas luhur anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pi...

  • Dunya matak of Metal Lapel Badges

    Lencana lapel logam parantos janten aksésori anu populér sareng serbaguna di dunya modéren urang.Lencana leutik tapi perkasa ieu ngagaduhan tempat anu khusus dina sagala rupa aspék kahirupan urang.Di dunya perusahaan, lapel logam goréng ...

  • DSC_9912
  • DSC_9913